Starity

Négy nap Jennifer Lawrence-szel a vörös szőnyegen

2013. november 15. 19:07   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevés olyan sztár van manapság, akinek nem az alkoholista, lázadó szokásairól olvashat az ember a sajtóban. Jennifer Lawrence ezek közé az emberek közé sorolható. Négy napja egész Európa a lábai előtt hever.

hirdetés
Négy nap Jennifer Lawrence-szel a vörös szőnyegen

Lawrence négy nap alatt Európa négy országába látogatott el, minden városban többször is megjelent a fotósok előtt, legyen az esemény premier, filmfesztivál vagy sajtótájékoztató.

Az Éhezők viadala: Futótűz első premierje Londonban volt, november 11-én ahol a színészek nagyobb része tiszteletét tette, hiszen ez volt a nemzetközi világpremier.

Az Odeon mozinál megrendezett bemutatón Dior-archoz híven, Dior Couture-ruhában pompázott, EF Collection-ékszerrekkel. A vadiúj frizurája egyértelműen uralta a kisugárzását, illetve a ruha nyitott háta. A hideg időjárás miatt a fotózás után vörös kabátot viselt, ami jól passzolt a szőke tincseihez.

A londoni vetítés után a stáb tartott egy afterpartit, aminek alkalmából Lawrence lecserélte Dior-ruháját egy Louis Vuitton-költeményre, mely az 1900-as évek elejére emlékezteti az embert.

November 12-én a színésznő Liam Hemsworthszel, Josh Hutchersonnal és Elizabeth Banksszel a német fővárosban, Berlinben tett látogatást, ahol a vörös szőnyegen Dior-kabátot és Stuart Weitzman-lábbelit viselt.

A spanyol sajtótájékoztatóra, és az utána megrendezett fotózásra egy Alexander McQueen által tervezett kék ruhát és Jimmy Choo-magassarkút választott.

A madridi premieren Lawrence Dior Resort-ruhában, Anthony Vaccarello-cipőkben, Anna Khouri-fülbevalóban és Rona Pfieffer-gyűrűben ragyogott.

A Futótűz premierje Olaszországban a 8. Római Filmfesztivál keretein belül lett megrendezve, a konferencián Jennifer Proenza-ruhát és Saint Laurent-cipőt viselt.

Az esti vörös szőnyeges nagy bemutatkozáson pedig egy, az oscaros ruhájára hajazó Dior Haute Couture-estélyiben, Dana Rebecca Designs-ékszerekben pompázott.

A sajtókörút ezzel még nem ért véget, hétfőn a stáb és maga Jennfier Lawrence is Los Angelesben mutatja be a filmet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek