Starity

Summer Glau a zöld íjásszal harcol

2013. november 15. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Summer Glau a minap arról nyilatkozott, hogy hogyan kapott szerepet A zöld íjász című sikersorozatban.

hirdetés
Summer Glau a zöld íjásszal harcol

Summer Glau október 9-én mutatkozott be A zöld íjász című sorozatban, amelyben egy erős személyiségű nőt alakít. Karaktere, Isabel Rochev ugyanis egy kemény üzletasszony, aki szeretné megszerezni Oliver Queen vállalatát.

A készítők sokat remélnek az új karaktertől, ugyanis Isabel lesz a második évad egyik mozgatórugója.

Lehet, hogy Isabel nem csak a vállalatot akarja, hanem Oliverre is kiveti a hálóját?

A Summer által játszott nő egyébként eredetileg egy képregényhős, nemrég pedig arról lehetett olvasni, hogy a sorozatban kiderül majd, hogy Isabel nem más, mint Ra al Ghul lánya, Talia (akik szintén a képregényekből lehetnek ismerősek a rajongók számára).



Isabel Rochev és Talia al Ghul

A gyönyörű színésznőt egyébként e-mailben keresték meg a sorozat készítői, erről nyilatkozott a napokban a sztár: „Ez vicces. A szüleim nagyon szeretik a sorozatot és egyszercsak azt mondták nekem, hogy nézzek bele én is. Nem sokkal később, egy hét után kaptam egy e-mailt, hogy szerepet kaphatok benne. Mikor olvastam a szerepről, mondtam is a menedzseremnek, hogy ez egy teljesen más karakter, mint amiket eddig játszottam. Meglepett, hogy azt gondolta, ez a szerep nekem való.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek