Starity

Liptai Claudia ismét szingli

2013. november 15. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Claudia a Borsnak mesélte, hogy miért szakítottak. Állítása szerint nem a korkülönbség miatt váltak el 14 évvel fiatalabb barátjával, hanem mert teljesen más az érdeklődési körük.

hirdetés
Liptai Claudia ismét szingli

Három hónapig tartott Liptai Claudia és Szabó Benjámin kapcsolata. Eleinte Liptai nagyon boldognak tűnt a férfi oldalán, ám most útjaik mégis külön váltak. Már a múlthéten arról cikkezett a Kiskegyed, hogy a pár eltávolodott egymástól és Clau már a munkahelyén sem látszott olyan szerelmesnek, mint nyáron, inkább Pankáról mesélt, most pedig Benjámin egyik ismerőse árulta el a részleteket.

Igen, pont került a kapcsolat végére. Azt nem is mesélte Benjámin, hogy ki mondta ki a végső szót, mert talán ez nem is fontos: mindketten érezték, hogy ez nem fog működni. Már korábban is mondogatta, ez nem az ő világa – nyilatkozta a Borsnak az informátor.

Talán a 26 éves fiú nem bírta a reflektorfényt, ezért sem viselte meg annyira a szakítás, mert így kikerülhetett belőle. Bár erre számíthatott, mikor vállalta a kapcsolatát Claudiával és ezt meg is tapasztalhatta, mikor elkísérte őt egy-egy rendezvényre. Még nyáron a férfi így nyilatkozott a dologról: Nagyon jól érzem magam az estén. Claudiával jöttem el, és tudtam, hogy mi vár rám. De nem zavar a felhajtás, azt sem bánom, ha fotóznak, a szerelemért mindent! Nagyon boldogok vagyunk együtt.

Úgy tűnik, hogy ez a nagy összhang mégsem tartott sokáig, hisz Claudia azt mondta, nem a 14 év korkülönbség miatt szakítottak, hanem azért, mert az érdeklődési körük teljesen más volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek