Starity

Kris Jenner máris randizik

2013. november 16. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-mama csupán egy hónapja jelentette be, hogy elválik az olimpikon Bruce Jennertől 22 év házasság után, máris többször látták férfiakkal enyelegni nyilvánosan.

hirdetés
Kris Jenner máris randizik

Kris Jennernek, úgy látszik, nem számít a korkülönbség, ugyanis egy hónapon belül már másodjára kapták lencsevégre egy fiatal férfi oldalán. Az 58 éves, hatgyermekes anyuka az Entertainment Tonight magazinnak mesélt arról, hogy biztos benne, hogy meg fogja találni újból a szerelmet: „Meg fogom érezni, ha eljön az ideje.”

Kris mostanában a 30 éves, híres borásszal, Ben Flajnikkal találkozgat sokat, igaz; mindketten tagadták, hogy együtt lennének. „Közelebb kerültünk egymáshoz,az igaz, de Kris csupán bemutatott a családjának. Pár közös projekten eggyütt dolgozunk, ezért sok időt töltünk együtt” –mondta Ben.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi van közöttük, de tény, hogy nap mint nap együtt látni őket, s a közös vacsorák, a színház- és koncertlátogatások többsége nem tudható be egy szimpla munkaügyi találkozónak.

Igaz, Kanye West egyik koncertjén igencsak meghitten ültek egymás mellett, le sem lehetne tagadni, hogy Kris mennyivel közelebb ült Benhez, mint saját lányához, Kim Kardashianhoz. Kris Jenner és (leendő exférje), Bruce, valamint a Kardashian család nem kívánta kommentelni az ügyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek