Starity

VS-angyalokká váltak a legnagyobb világsztárok

2013. november 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modellek döntöttek, a Photoshop megvalósította: így néznének ki kedvenc celebjeink angyalokként a kifutón!

hirdetés
VS-angyalokká váltak a legnagyobb világsztárok

A Cosmopolitan szerkesztői a Victoria's Secret-divatshow kifutói mögött arról faggatták a modelleket, kiket látnának szívesen végigvonulni a kifutón. Néhány ügyes Photoshop-mesternek köszönhetően könnyedén elképzelhetjük, hogyan festenének választottjaik habos-babos, tollas fehérneműkben.

Joan Smalls és Doutzen Kroes válasza: Rihanna

Igaz, ami igaz: Riri már megmutatta, mennyire ütősen állna neki egy gyémánt melltartó a Pour It Up videoklipjében, a 2012-es VS-divatshow-n pedig az est fénypontja volt.

Lily Aldridge és Lindsay Ellingson válasza: Taylor Swift

Miért is lenne Taylor remek választás? Már így is angyali testtel rendelkezik, a visszafogott szexepiljével pedig tökéletes lenne a VS Pinknek.

Igazán érdekes vetélkedőshow-t lenne képes lebonyolítani, ha a kifutón való pózolás mellett dalolászásba kezdene, a nézők pedig tippelhetnének, éppen melyik exéről énekel. A sajtó imádná!

Constance Jablonski válasza: Scarlett Johansson

Scarlett formásabb, mint bármelyik másik VS-angyal, a férfiak pedig a lába előtt hevernek. Nincs mese, övé lenne a milliódolláros Fantasy Bra!

Jourdan Dunn válasza: Beyoncé

Jelentsük ki: Beyoncé (vagy ahogyan rajongói nevezik queenbee – méhkirálynő) bármire képes, bármit megszerez, amit akar. Könnyedén ujjai köré tudna csavarni mindenkit a VS csapatánál, bebizonyította, hogy a szélgéppel is jól kijön, így seperc alatt elállítaná a lélegzetünket...

Alessandra Ambrosio válasza: Daenerys Targaryen

Tudjuk, nem valós személyről, mindössze egy karakterről beszélünk – egy karakterről, aki megbabonázta a történelemrajongókat. A sárkányanyának nem lenne gond, ha szárnyakat kellene viselnie, és már rendelkezik a szinte védjeggyé vált hosszú, hullámos VS-hajjal.

Jessica Hart válasza: Gwyneth Paltrow

Bár megnyerő teste van, nem a kritikusok kedvence beteg diétái miatt, így talán az, hogy elérje, ő legyen minden középpontjában, kihívás lenne számára.

Erin Heatherton válasza: Azealia Banks

Azealia imádja a jelmezeket, így valószínűleg egy provokatív szerelés mellett döntene, nagyon jól mozog a színpadon, így könnyűszerrel Candice és Adriana nyomdokaiba léphetne. Csak a lila hajkoronáját cserélje le!

Lily Donaldson válasza: Willem Dafoe

Ráncos, hatvanéves és pasi – lehetnének ezek akadályok? Dehogy! Lily Donaldson a Pókember sztárját, Willem Dafoe-t látná legszívesebben VS-angyalként... és őszintén, ki ne nézné végig szívesen, ahogy riszálva végigvonul egy bikiniben a kifutón, csillámokkal a szőrös testén? Na, ugye!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek