Starity

Taylor Swift összebarátkozott a VS-angyallal

2013. november 16. 22:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Alrdige, Victoria's Secret angyal lett Taylor Swift új legjobb barátnője! A két szupersztár már 2009-ben összeismerkedett egymással egy partin, ám kapcsolatuk csupán nemrégiben mélyült el barátsággá.

hirdetés
Taylor Swift összebarátkozott a VS-angyallal

Amikor kiderült, hogy Taylor Swift énekel a Victoria's Secret 2013-as fehérnemű-bemutatóján, a két csajszi azonnal összebarátkozott, sőt! Nem csak a divatshow-ra, hanem a főpróbára is együtt mentek, valamint az afterpartiról is együtt távoztak.

Lily Aldridge kapcsolata az énekesnővel még közelebbi, mint gondolnánk, hiszen férjével, a Kings of Leon banda frontemberével, Caleb Followill-lel együtt szomszédok Taylorral – hiszen mindkettejüknek van egy nashville-i háza.

„Taylor a legjobb barátaink egyike, szóval nagyon jól szórakoztuk a Victoria's Secret-bemutatón” – mesélte Lily az Us Weekly magazinnak a divatshown után, amit decemberben fognak csupán műsorra tűzni.

A két szépség kéz a kézben lejtett végig a kifutón, miközben Taylor a Snow Angels szegmensen énekelte az I Knew You Were Trouble című slágerét. „A dal végefelé volt együtt egy kis közös pillanatunk, amikor kéz a kézben végigsétáltunk a bemutatón. Nagyon jól éreztem magam!” – fűzte hozzá még Lily Aldridge, aki a 17 hónapos Dixie Pearl anyukája.

Ám nemcsupán a 28 éves barna topmodellel barátkozott össze Taylor Swift, hanem Erin Heathertonnal is, akinek híresen jó kapcsolata van Lilyvel; valamint Cara Delevingne-nel és Karlie Kloss-szal is jól elszórakoztak a Victoria's Secret Show backstage-ében, ahol közös képeket is készítettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek