Starity

Demi Lovato akar lenni a következő Oprah Winfrey?

2013. november 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmes héten vannak túl az X Factor mentorai és versenyzői. A legfiatalabb zsűritaggal a People magazin beszélgetett a csütörtök este történtekről és a jövőbeli terveiről.

hirdetés
Demi Lovato akar lenni a következő Oprah Winfrey?

A versenyzők számára órási volt a tét, mivel a héten három versenyzőtől is megvált a műsor. Miután Carlos Guevara a szerda esti élő adásból kiesett, őket követte Simon Cowell csapata, a Sweet Suspense a csütörtöki adásban. De itt még nem ért véget a dolog. További két versenyzőnek kellett megküzdenie a továbbjutásért – Khaya Cohen és Rachel Potter –, amiből végül a mentorok szavazati alapján Khaya került ki győztesen. A történtekről Miss Lovato mesélt.

„Még is mi a franc volt ez?” – tette fel a kérdést Lovato, annak kapcsán, hogy mentoráltja – Khaya, akinek a hangját korábban Simon Cowell Amy Winehouse hangjához hasonlította – miért szorult párbajra. „És Rachel Potternek mért kellett távoznia? Ennek semmi értelme. Úgy gondolom, Amerika megfeledkezett arról, hogy ha nem szavaznak, kiesik a kedvencük. Amerika azt hihette, hogy ez a két lány biztonságban van. Szerencsére ez a verseny nincs manipulálva, vagy bármi ilyesmi, amire a legjobb bizonyíték, hogy a Sweet Suspense távozása után rögtön Khaya és Rachel párbajra kényszerült. Ha van egy kedvenced, akkor szavazz rájuk.”

Demi hozzátette azt is, hogy számára szokatlan és egyben új érzés volt az, hogy mindhárom lánya versenyben maradt, mivel a tavalyi évben gyorsan elvesztette őket. Emellett elárulta azt is, hogy a tavalyi évhez képest min változtatott.

„Múlt évben az összes versenyzőmre szavaztam, addig, amíg le nem zárult a szavazás. De idén ebből visszaveszek. Hagyom, hogy Amerika irányítson, plusz tanulnom kell a glee-s szerepemhez írt szöveget.”

Apropó Glee, vajon elvállalna egy külön sorozatot? „Jó móka, de annyira mégse – viccelődött Demi. – Az én fő feladatom az éneklés. Talán néha egy-egy film, de csak akkor, ha megtalálom a megfelelő szerepet. Sokszor még most sem egyszerű a kamera előtt lennem. Sosem nézem vissza az epizódjaimat, képtelen vagyok rá. De ahogy már mondtam, a könyvem segít az önbecsülésem felépítésében és abban, hogy szeressem önmagam. Remekül érzem magam.”

A hálaadás közeledtével arról is kérdezték az énekesnőt, hogy mik a tervei arra a napra, valamint a karácsonyi ünnepeket, hol fogja tölteni.

„Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem Hálaadáskor itt leszek, az X Faktor stúdiójába, mert élő adás lesz. De azután a családom, és a közeli barátaim átjönnek hozzám. Karácsonykor pedig mindig hazamegyek Texasba, amiben a legjobban azt várom, hogy a dédszüleimmel lehessek.”

Demi zsúfolt évet tudhat maga mögött, ami kapcsán elárulta, hogy a januári hónapot teljesen a pihenésre szánja, mielőtt még februárban megkezdődne Neon Lights névre hallgató turnéja.

„A teljes januári hónapot kiveszem szabadságnak! Nyaralni akarok. Bűnügyi műsorokat nézni a kanapémon. Szükségem van egy kis edzésre is. Imádok lovagolni, de sosincs rá időm. Januárban viszont majd ezt mind megtehetem.”

Jövőhéttől kezdve egy teljes hétig az énekesnő lesz a The View televíziós show egyik műsorvezetője, így az interjú azzal zárult, hogy vannak-e olyan tervei, hogy a későbbiekban saját műsorral jelentkezzen?

„Imádnék talk show-t vezetni, ez az egyik legnagyobb célom, hogy a fiatal generáció Oprah Winfrey-je legyek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek