Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2013. november 16. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk az elmúlt hét legnépszerűbb Instagram-fotóit kedvenc sztárjainkról, akik most sem voltak restek töltögetni!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Backstage képek, pillanatok utazásiakról, fellépéseikről, családi meetingek és fotózások – avagy ez történt a celebekkel az Instagramon.

Cara Delevingne (@caradelevingne)

Cara Delevingne nem bízott meg teljesen a biztonsági szolgálatban az idei VS-show alatt, ezért ő maga is ellenőrizte az egyik modellt, nem közveszélyes-e a környezetére.

Lindsay Lohan (@LindsayLohan)

Lindsay Lohan félmeztelen képet posztolt a közösségi oldalra az alábbi leírással: „@rushzimmerman #rókalyuk”

Jó látni, hogy a botrányhősnő egészen jól néz ki – a cigarettát leszámítva a kezében!

Hayley Williams (yelyahwilliams)

A Paramore pár napja adott hatalmas show-t a Madison Square Gardenben, miután Hayley összeült családjával, hogy megünnepeljék a mérföldkövet a banda életében. A fotón az énekesnő húgai, nagyszülei és édesapja is szerepel. Hatalmas buli volt, az énekesek a pulton adták elő magukat.

Adam Lambert (@adamlambert)

Adam Lambert múlt héten Miamiban lépett fel a Make A Wish jótékonysági gálán, ahol elegáns, személyre szabott öltönye mellett újdonsült tetkóját is megvillantotta egy nagy mosoly mellett, a közönsége felé.

Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez új, FAULT magazinos fotósorozatából osztott meg egy darabot: „A vérbeli utazónak nincsenek konkrét tervei, és nem szándékozik mindenáron célba érni” – fűzte hozzá ezt a Lao-ce idézetet.

Demi Lovato (@ddlovato)

Demi Lovato új kislemeze, a Neon Lights világszerte sikernek örvend, és az énekesnő szerint a kisfilm is hamarosan érkezik a dalhoz.

Ke$ha (@iiswhoiis)

Kesha megérkezett Japánba, ahol természetesen hozta a nem éppen visszafogott formáját.

Harry Styles (@HarryStyles)

Harry Styles jó testvérhez híven részt vett tesvérének szalagavatóján: „A tesvérem ma érett lett. Okos és miegyebek” – írta hozzá a népszerű énekes.

Lea Michele és a Glee stábja (@msleamichele)

Leforgatták a Puppet Master részét a Glee-nek, amelyben ismét feltűnik Elliot Gilbert (Adam Lambert) és Dani (Demi Lovato).

A forgatásról Lea Michele töltött fel egy képet: „@NayaRivera, @AdamLambert, én, @ChrisColfer és a barátaink :)”. Meg kell hagyni, remekül eltalták a figurákat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek