Starity

Tollfülbevaló: így viselik a sztárok

2013. november 17. 14:02   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárvilágban nagyon elterjedt ez az apró ékszer, amit igazából az indiánoknak köszönhetünk. Cikkünkben most megmutatunk pár sztárt, akiknek bejött a tollékszer!

hirdetés
Tollfülbevaló: így viselik a sztárok

Bella Thorne

Az ifjú Disney-csillag imádja a divatot, amit már több alkalommal is bebizonyított a nagyközönségnek, így nem véletlen, hogy nála sem maradhatott el a toll, amit bármilyen eseményen, pihenésnél vagy akár televízióban is magára aggat. Láthattuk már rajta piros színben, de főként a jól megszokott madár-textúra a nyerő nála.

Demi Lovato

Demetria egy egész évig oda volt a tollakért, amit természetesen a nagyvilágnak is folyamatosan megmutatott, ami annyit takar, hogy nap, mint nap ebben az ékszerben jelent meg és nem hazudunk, ha azt mondjuk, kifejezetten illik az egzotikus külsejéhez.

De azért azt se felejtsük el, hogy Demin 2 toll szimbólum is található tetoválás formájában, hiszen a füle mögött egy kék toll található, míg derekán kettő indián motívum is feltűnik.

Hilary Duff

A gyönyörű egygyermekes énekes-színésznő mindig is sokat tett megjelenéséért, így nem csoda, hogy ő is döntött párszor a tollak mellet. Meglepő módon mindig pólókhoz aggata magára, és vörös kalapja sem maradhatott ki a sorból.

Ke$ha

Az extravagáns énekesnő régebben totálisan odavolt a tollakért, amit ez a négy kép tökéletesen bizonyít. Akadt, hogy olyan fülbevalót vett fel, ami több tollból állt, de volt olyan is, hogy inkább hosszabb fazonút. Viselte már fotózáson, klipforgatáson és hivatalos megjelenésen is, viszont a többi sztárral ellentétben ő inkább a sima, egyszínű fazonúakat választotta.

Lucy Hale

A csinos kis hazudozó stílusa mindig színes, vidám és bohókás volt, így sokszor feldobja szettjeit egy-egy madártollal. Színek, minták terén eléggé válogatós, de ha úgy vesszük, neki minden jól áll.

Fotózáson aggata magára a színesebbnél színesebb pihe-puha tollakat, hivatalos megjelenéseken azonban a sima tigrismintásat preferálta. Azért valljuk be, az első képen felkapott fülbevaló kicsit sok nem?

Miley Cyrus

A ma már csak botrányairól híres énekesnő nem mindig volt ennyire vagány, textilmentes. Régebben nagyon szerette a sima, vagy éppen extrázott pólókat, amiben nem mutatott meg semmit magából. Ezek mellé természetesen tökéletesen passzolnak a tollak, melyek közül nem csak sima tigrismintásat hordott, hanem olykor megfűszerezte egy kis zölddel.

Vanessa Hudgens

A High School Musical egykori Gabriellája kezet foghatna csinos kis hazudozónkkal, Lucyval, hiszen hozzá hasonlóan ő is viseli bármilyen színben, mintában a tollakat. Hivatalos megjelenés, bevásárlás vagy éppen randi – neki az nem számít, így eléggé sokszor láthattuk Hudgens kisasszonyt ilyen ékszerekkel a fülében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek