Starity

Taylor Swift nem lenne jó VS-angyal

2013. november 17. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fantasztikus formában lévő Taylor Swift a pár nappal ezelőtt lezavart Victoria's Secret Fashion Show-n adott minikoncertet, s mi tagadás: teljesen beleolvadt a modellek gyűrűjébe - ám ezt nem mindenki gondolja így.

hirdetés
Taylor Swift nem lenne jó VS-angyal

Az ausztrál topmodell, Jessica Hart szintén részt vett az idei Victoria's Secret show-n és elmondása szerint nem hiszi, hogy Taylornak szerepelnie kellene a modellek között.

A modellt a New York-i Tao éjszakai klubban interjúvolta meg a WWD médiamagazin, s amikor a 27 éves VS-modelltől megkérdezték, hogy Taylor beillene-e a manökenek közé, egyértelműen azt felelte: „Nem”.

De vajon miért gondolja ezt így? Hiszen Taylor modellalkat, gyönyörű arca van – magyarul minden megvan benne, ami kellhet egy Victoria's Secret-modellnek. Legalábbis Jessica szerint majdnem minden.

Azt hiszem, tudod; a Jóisten áldja meg az arany szívét. Igazán nagyszerű ember Taylor – szabadkozott a modell, majd így folytatta – De nem tudom, számomra egyszerűen túl erőltetett volt a színpadon. Nem illett be a modellek közé. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom – mondta a lány, aki később azzal magyarázta a dolgot, hogy a 23 éves Taylor szerinte túl fiatal Victoria's Secret modellnek.

Ám ez utóbbi sem igazán helytálló, hiszen Candice Swanepoel 21 évesen lett angyal, ahogyan idén Karlie Kloss is, valamint a Victoria's Secret-lányok jelentős része is fiatalabb, mint az énekesnő. Amikor ezt a riporter Jessica szemére vetette, a modell részletesebben is kifejtette a gondolatát.

„Tudod, az összes modell rengeteget dolgozik, hogy itt lehessen. 27 éves vagyok, 14-15 éve modellkedem, edzek, diétázom, castingokról castingokra járok, ami cseppet sem szórakoztató. Rengeteg tapasztalatra és önbizalomra kellett szert tennem ahhoz, hogy itt lehessek, akárcsak a többi lány, hiszen nagyon keveseknek adatik meg, hogy Victoria's Secret modellek lehessenek. Úgy is mondhatnám, ez az álma minden modellnek.

Ám Jessica úgy látszik, egyedül van ezen a véleményen, ugyanis Lily Aldridge, Karlie Kloss és még sokan mások is összebarátkoztak a szőke énekesnővel, aki két számot is előadott a show-n.

Jessica Hart egyébként a Victoria's Secret PINK vonalának a teste és arca, s nem mellesleg Paris Hilton exének, a görög milliárdos hajómágnásnak, Stavros Niarchosnak a menyasszonya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek