Starity

Eminem új albuma a második legkelendőbb idén

2013. november 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Marshall Mathers LP 2-t viszik, mint a cukrot, egyedül Justin Timberlake új albuma előzte meg.

hirdetés
Eminem új albuma a második legkelendőbb idén

Eminem legújabb és talán utolsó albuma, a Marshall Mathers LP 2 november ötödikén jelent meg, a Billboard 200 listán rögvest az első helyre került, ezzel pedig 2013 második legnagyobb durranása lett – Justin Timberlake új albuma, a The 20/20 Experience után.

A 41 éves rapper a Berzerk, a Survival, a Rap God után a Rihannával közös Monsterrel jelentkezett, amely hasonlóképp ostromolja a slágerlistákat, mint egykor a Love The Way You Lie, és a Survival kivételével mindegyik dal top tízes listák élén állt.

Eminem nemrég bevallotta, azért tartott három évig az album elkészítése, mert rettentően lusta volt, és mindig talált jobb elfoglaltságot, mintsem új anyagán dolgozzon.

„Gyakorlatilag azért tartott ilyen sokáig, mert lusta vagyok. Most, hogy az album kész, végre zuhanyozhatok. Nagyjából ezzel a koronggal újraéljük az első Marshall Mathers LP tartalmát. Ennyit mondhatok róla” – mesélte Eminem a francia NRJ rádióállomáson.

A rapper egyébként ezen a héten elérte a 40 milliós eladást az Egyesült Államokon belül, 2000 januárja óta. Karrierje alatt összesen 43 millió kópiát vásároltak tőle (a debütáló lemezéből, a The Slim Shady LP-ből 2,8 millió fogyott 1999-ben).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek