Starity

Íme, a Totál szívás alternatív befejezése — videó

2013. november 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hivatalos videó néhány órája jelent meg, amellyel nagy örömet okoztak a show rajongóinak.

hirdetés
Íme, a Totál szívás alternatív befejezése — videó

A Breaking Bad idén ősszel ért véget öt évad után, a hónap végén pedig megjelenik a hivatalos DVD-kollekció is. Ennek örömére az AMC csatorna elkészítette az alternatív befejezést, amely egyfajta paródia, hiszen a főszereplő, Bryan Cranston előző sorozata, a Már megint Malcolm világában találjuk magunkat.

A készítők eredetileg egy újabb drámai befejezést szerettek volna adni a show-nak, végül úgy döntöttek, inkább komikusra veszik a figurát.

Az alternatív befejezés szerint Hal felébred az éjszaka közepén, felkelti a feleségét és elmondja, átélte élete legszörnyűbb álmát: metet árult, bombákat gyártott, mérget készített, és egy magas, szőke nő volt a felesége – ezzel pedig arra utal, hogy a teljes Breaking Bad széria egy komplett rémálom.

A teljes Breaking Bad-kollekció, extrákkal együtt, november 25-én lesz elérhető, s az eddigi visszajelzések alapján a rajongók imádják a paródiajellegű „befejezést”. Nektek hogy tetszik?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek