Starity

Alizée visszatér Japánba

2013. november 17. 15:03   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia exlolita már hatodik nagylemezén dolgozik, s emellett szeretne ismét Japánba utazni, hogy ott is promótálja majd új albumát.

hirdetés
Alizée visszatér Japánba

Pár hete érkezett a hír, miszerint a francia énekesnő, Alizée, aki a Moi... Lolita dalával vált ismertté, már következő, szám szerint hatodik nagylemezén dolgozik, melyet 2014 elején tervez kiadni.

Sokan úgy gondolják, a hatodik lemez populárisabb lesz, ugyanis előző, ötödik nagylemeze, mely idén tavasszal jelent meg, nem szerepelt túl jól az eladási listákon... Ez főként az illegális letöltéseknek és a Sony gyenge promóciójának volt köszönhető.

Bár kevés információ látott napvilágot eddig az új koronggal kapcsolatban, a dolgok lassan kezdenek körvonalazódni. Annyi bizonyos, hogy az új lemezen szerepelni fog egy Tallal közös felvétel, valamint két másik dal is, melyet Jean-Jacques Goldman írt az énekesnő számára.

Alizée azonban nemrégiben interjút adott a Télé 7 Jours magazinnak, melyből kiderül, hogy a Danse avec les stars-t követően szeretne kiutazni Japánba, s ott francia és japán nyelvű dalokat felvenni! Igen, jól olvashattuk, japánul!

Talán ezt követően Alizée megismételheti a 2003-as sikerét, melyet a Felkelő Nap országában aratott a J'en ai marre című dalával (melyet Mon bain de mousse néven adtak ki a szigetországban). Annyi bizonyos, hogy a japánok nem lennének a francia exlolita ellenére, ugyanis 10 évvel ezelőtt, mikor az énekesnő látogatást tett náluk, még egy Elise nevű kekszreklámban való szereplésre is felkérték!

Alizée hivatalos nyilatkozatot minderről még nem tett, a többi részlet azonban kiderül a jövőhéten megjelenő Télé 7 Joursból, mely tartalmazni fogja a teljes interjút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek