Starity

Miss México a Miss Universe 2010

2010. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap megrendezésre került Miss Universe 2010 szépségversenyt Ximena Navarrate, azaz Miss México nyerte.

hirdetés
Miss México a Miss Universe 2010

A szépségverseny Nevada államban, Las Vegasban került megrendezésre 2010. augusztus 23-án, hétfőn este. A versenyt a magyar nézők is élőben követhették a Story tv négyes csatornáján. (Aki lemaradt róla, ma este 21.00 órai kezdettel megnézheti a döntőt felvételről) A műsor egyébként az egyik legnézettebb versenynek számít, ugyanis közel 190 országban közvetítették élőben.

A döntőbe 15 lányt válaszottak ki, akiket ezután a zsűri pontozott. Megfigyelték a lányok okosságait, fürdőruhás illetve estélyi ruhás megjelenéseit is, ezután 10 szerencsés lányt válaszottak ki, akik újabb pontozáson estek át. Az öt legszebbként Miss Mexikó, Miss Ausztrália, Miss Jamaica, Miss Ukrajna, Miss Fülöp-szigetek maradt hátra. A megmérettetést végül a mexikói szépség, Ximena Navarrete nyerte. A dobogóra tehát a 22 éves mexikói lány, a 24 éves jamaikai szépség és a 19 esztendős ausztrál lány állhatott.

A nyertes lánynak a tavalyi győztes szépség, Miss Venezuela, azaz Stefanía Fernández adhatta át a koronát. Természetesen idén szintén kaptak különdíjakat is; a Miss Rokonszenves díjat Miss Ausztrália vehette át, a Miss Fotogén díjat pedig Miss Thaiföld kapta.

Jimena a döntőn kijelentette, hogy ő, szépségkirálynő mivoltjával a mellrák és AIDS elleni küzdelmet tartja a legfontosabbnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek