Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. november 18. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd, ki forgat klipet, kik kezdenek újra összemelegedni, ki indul újra világ körüli turnéra és ki tett meglepő nyilatkozatot sokakat megosztó filmjéről? Akkor lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Újra együtt Nina Dobrev és Ian Somerhalder?

Májusban robbant szakításuk híre, azóta pedig Nina elméletileg Derek Hough-fal is járt – bár elég rövid ideig. Most pedig úgy tűnik, a Vámpírnaplók sztárpárja újra egymásra talált, vagy legalábbis ismét közelebb kerültek egymáshoz néhány forrás szerint.

„Még korai azt mondani, hogy ismét együtt vannak, de határozottan egyre forróbb köztük a levegő és ismét kezdenek összemelegedni” – mondta egy bennfentes az E! Online-nak, akinek szavát a Vámpírnaplók 100. epizódját ünneplő partin készült képek is csak megerősítik.

*

Josh Hutchersonnak Jennifer Lawrence volt az első

A színész már gyermekkora óta a filmiparban tevékenykedik, így nem kevés produkcióban volt már látható, az azonban csak most derült ki, az Éhezők viadalának második része kapcsán, hogy kolleganőjével, Jennifer Lawrence-szel volt az első igazi mozis csókja.

„Nem volt egy rossz tapasztalatom sem. Veled volt az első igazi nagy csókom egy filmben” – mondta néhány napja a párizsi premieren Jennek, majd arra a kérdésre, hogy gyengéd volt-e vele társa a következőképpen reagált: „Nem. Őszintén szólva, kissé érdes volt. Egy kicsit sokkoló”.

*

Zac Efron legjobb barátja jelenleg a szívószál és a leves

Két hete történt a sármos színész otthoni balesete, melynek végkifejlete egy állkapocstörés, és néhány kisebb sérülés lett. Zacet akkor „szájzárra” kényszerítették, ami még a mi napig is tart, hiszen a gyógyulás érdekében kénytelen csukva tartani a száját, esetleg egy kis mozgatás van megengedve.

Néhány napja a 25 éves színész 2007-es filmjének, a Hajlakknak rendezője, Adam Shankman árulta el, hogy minden nap meglátogatja lábadozó barátját és egykori kollégáját, és levest is csinál neki, amit természetesen szívószálon keresztül fogyaszt el.

*

Klipet forgat Lea Michele

Nemrégiben már első stúdióalbumának borítójához is elkészült a fotósorozat, most pedig debütáló videoklipjét is elkezdte forgatni a Glee sztárja, amiről tegnap számolt be Twitter-profilján keresztül, néhány kulisszák mögötti fotóval kiegészítve.

Fotók: Twitter

*

Dakota Johnson szerint a Szürke 50 árnyalata egy igazi love story

E.L. James nagy port kavaró könyvsorozatából készülő filmadaptáció főszereplőnője néhány napja meglepő kijelentést tett a sokak által hevesen kritizált produkció kapcsán, amiben köztudottan a szex szerepel az előtérben.

„Egyszerűen csak megértem. Véleményem szerint ez egy hihetetlen szerelmi történet, és ezért van hatással ennyi emberre. A szex hozzáadásával lett tökéletes. Néha kicsit pajkosnak érzed magad, és ez rendben is van” – osztotta meg véleményét az Entertainment Weeklyvel Dakota.

*

Katy Perry hamarosan ismét turnézni indul

November 17-én jelentette be Twitter-profilján keresztül az énekesnő az örömhírt, miszerint 2011-es koncertsorozata után 2014-ben ismét útnak indul legújabb albuma, a Prism kapcsán.

„Világkörüli turnéra fogok indulni! Előadom az összes kedvenc dalotokat és az összes újat is!” – csiripelte rajongóinak Katy, aki a mai napon azt is elárulta, hogy a turné a Prismatic nevet fogja viselni, az első 11 koncertre pedig májusban fog sor kerülni, Belfastban kezdve 7-én.

Fotó: Twitter

*

Letartóztatták és pszichiátriára vitték Colin Farrell őrült rajongóját

Hatalmas meglepetés érte a hétvégén a színészt, amikor egy váratlan vendégbe botlott saját otthonában. Az incidensre szombaton került sor, a színész pedig asszisztensét riadóztatta először, majd a rendőrséget is a helyszínre hívták.

Az ismeretlen férfi rögtön előzetes letartóztatásba került, a kihallgatást követően pedig egy pszichiátriára szállították át elmeállpota miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek