Starity

Bemutatták az emberi regenerátort

2013. november 18. 05:05   |   Szerző: annatm

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Abu Dhabiban található Emirate palotában tartották a World Luxury Expót, ahol a szépségápolással kapcsolatos terméket is bemutattak. A kiállítás fénypontja egy öregedésgátló berendezés volt, melyet találóan „emberi regenerátornak” neveztek el.

hirdetés
Bemutatták az emberi regenerátort

A System 4 Technologies Gmbh által kifejlesztett berendezéshez hasonlót korábban már egy német cég gyártott megrendelésre, de csupán évi 50 darab kerülhet belőle piacra évente. Az öregedésgátló gépnek az árát körülbelül 557 ezer dollárra (kb. 120 millió forintra) becsülik, és már most borzasztó nagy felhajtás veszi körül, hiszen egyre többen híresztelik, hogy ez a gép talán képes bizonyos fokig gátolni az öregedést.

Azonban most az emberi regenerátornak egy olyan verzióját mutatták be a luxuskiállításon, mely a tetejétől a talpáig gyémántokkal lett kirakva. A kiállított exkluzív darabnak az árát körülbelül 10 millió dollárra (2,2 milliárd forintra) becsülték, köszönhetően a gép köré díszített 6880 karátnyi gyémántnak.

Az emberi regenerátor egy egyedi technológiát alkalmaz, melyet Quantum Cell Code-nak neveztek el, a különleges, puskagolyó alakú szerkezet 128 kilót nyom, és egyszerre egy felnőtt ember fér el benne.

Szerinted tényleg hatásos lehet egy ilyen szerkezet az öregedés megállításában?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek