Starity

Miley Cyrus lebőgött a brit X-Faktorban

2013. november 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nézők leszavazták Miley Cyrus bizarr alufóliaruháját és gyenge előadásmódját.

hirdetés
Miley Cyrus lebőgött a brit X-Faktorban

Az X Factor főnökei a múlt hét folyamán még azon aggodalmaskodtak, mennyire kell megvágni Miley Cyrus november 17-ei előadását, hiszen számítottak arra, hogy az MTV VMA és EMA után jókora botrányt csap viselkedésével. A számításokkal ellentétben Miley visszafogottan, sőt, legnagyobb meglepetésünkre ruhában jelent meg a színpadon!

Annak ellenére, hogy a közönségnek és a zsűrinek tetszett az előadása, a nézőkben óriási csalódást keltett, a Twitteren számtalan ember szólalt fel, mondván, több mint unalmas volt.

„Ha nem tudsz elaludni, csak nézd végig Miley x-faktoros előadását! A legjobb tipp!” – majd egy másik véleményező szerint az énekesnő úgy nézett ki, mint egy alufóliába tekert jövendőmondó.


A nyelvét ezúttal sem hagyta otthon

Legújabb slágerét, a Wrecking Ballt egy Marc Jacobs-ruhában adta elő, amelyhez Chanel-ékszereket és egy fekete turbánt választott, megjelenése ám inkább közönséges volt, sokan a Ferrero Rocher nyalánksághoz hasonlították.

Persze nemcsak a ruhája és a díszlet váltott ki nemtetszést az emberekből, a hangja sem nyűgözött le sokakat. „Ismét egy ócska előadást láthattunk Miley-tól. De legalább most nem úgy mozgott a színpadon, mint egy áramrázta csirke.”

„Miley úgy erőlködik, mintha szülni készülne” – írta egy másik néző a Twitteren. Az alábbi fotókat elnézve és ismerve az énekesnő polgárpukkasztó hajlamát, azon sem lepődtünk volna meg, ha kipottyan valami a lábai közül!




„Soha nem lenne szabad megengedni Miley-nak, hogy színpadra lépjen. A hangja olyan, mint egy kecskéé!”

De vajon igazuk van a kritikus fülűeknek, vagy az énekesnő odatette magát? Csekkoljuk a videót!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek