Starity

Íme, álmaink kutyusa!

2013. november 19. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamar meghódította az internetet és a szíveket az az eb, amelyik csak egy alapos lábtörlés után hajlandó bemenni a lakásba.

hirdetés
Íme, álmaink kutyusa!

A legtöbb lakásban tartott kutyára az a jellemző, hogy séta vagy a szabadban töltött idő után piszkos lábbal száguldanak be a lakásba, ahol még utána is folytatják ámokfutásukat, összekoszolva a szőnyegeket és fotelokat, azonban van néhány kivétel!

Még csak két napja került fel a YouTube-ra az a videó, amiben egy ennivaló négylábú látható, aki egyértelműen jólneveltségéről híresült el: az udvaron való játszadozás után csakis akkor megy be a házba, ha előtte jó alaposan letörölte mind a négy mancsát az ajtó előtt található lábtörlőn.

Viszont nem csak a fent látott fiúkutyus az egyetlen, aki tekintettel van gazdáira és megkönnyíti dolgukat, mivel a legnagyobb videómegosztón még jópár olyan felvételbe botolhatunk bele, melyben egy-egy eb csillogtatja meg jó modorát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek