Starity

Tóth Gabi az X-Faktor színpadán villantott

2013. november 19. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor nézői már hozzászokhattak ahhoz, hogy Gabi falatnyi ruhákba érkezik a műsorba és ez vasárnap sem volt másképp, ám az énekesnő most olyat mutatott meg a nézőknek, amit más nőknek csak a párjuk láthat.

hirdetés
Tóth Gabi az X-Faktor színpadán villantott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tóth Gabi az öröm hevében felugrott Csordás Ákos nyakába, amikor vasárnap este a mentorok őt mentették meg. Arra azonban nem gondolt, hogy falatnyi szoknyája felcsúszik és egy egész ország láthatja majd a fenekét.

Természetesen a villantásról képek is készültek, amik hamar körbejárták az internetet és nagyon sokan elmondták nemtetszésüket is. Egy kommentelő például elárulta, hogy azért nem nézi a műsort, mert szerinte nem megfelelő Gabi öltözködése.

Természetesen olyanok is akadtak, akik undorodtak Gabi fenekének látványától, a Bors pedig megkérdezte Rubint Rékát, a fitneszladyt, hogy szerinte min kéne változtatni a mentornak.

Gabit a hangja miatt csodálja az egész ország, én is nagy tisztelője vagyok! Semmi gond a fenekével, véleményem szerint ez egy rosszul készült fotò, de természetesen tovább lehet fejleszteni, ezért elárulta, mire van szüksége egy nőnek ahhoz, hogy tökéletes feneke legyen. – Én az intervall futásra esküszöm, ami abból áll, hogy a futásba beiktatunk sprint szakaszokat is. Látható, hogy a sprintereknek milyen brutálisan jó fenekük van – mondta Réka.

Talán ebből tanulva a mentornőt legközelebb kicsivel több ruhában engedik színpadra a stylistok.


Fotó: Cser Dániel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek