Starity

Miley Cyrus őszintén mesél kaotikus életéről

2013. november 20. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrust, aki az elmúlt egy évben végleg kibújt a Disney-csillag szerepkörből, új oldaláról ismerhettük meg. Egyszer azt nyilatkozza, hogy felhőtlenül boldog, máskor pedig magányosságáról beszél - most őszintén megnyílt a Cosmopolitan magazinnak.

hirdetés
Miley Cyrus őszintén mesél kaotikus életéről

Cosmopolitan: Rengeteg minden változott a márciusi Cosmopolitan-címlapod óta! Most novembert írunk, mondd, tényleg ez az eddigi legőrültebb éved az életedben?

Miley Cyrus: Jelenleg minden nagyon őrült és kaotikus az életemben, ami csak egyszer történik meg, azt teljes megértékben megélem. Most érzem a legjobban magam és végre minden olyan helyre került az életemben, ahová szerettem volna. Még azok az emberek is, akik utálnak; nem tudják letagadni a tényt, hogy tulajdonképpen mindenki rólam beszél. Nem azt akarom mondani, hogy most vagyok a legjobb formámban, de nem akarom, hogy a publikum arra kényszerítsen, hogy lecsillapodjak. Ahogy tették ezt anno a punk rockkal is.„

Az emberekkel lesokkolódtak a VMA-s fellépésedtől – de ez még mindig semmi a We Can’t Stop című videoklipedhez képest.

Amikor az emberek elkezdtek a show miatt kritizálni, valahogy úgy vagyok vele: ”Egyáltalán láttátok azt a ki***ott videót?„ És mi van akkor, ha nem csináltam volna azt a fellépést? A VMA-ról akkor is beszéltek volna, valakik úgyis botrányt csináltak volna. Csak akkor hiányoztott volna az embereknek valami. Az egész show egy vicc arról, hogy mennyire ”komoly„ is ez a popszakma.”

Hogyan érzed magad attól, hogy a sztárok elítélik a VMA-s fellépésed?

Nem igazán érdekel. At hiszem, az összes ember mondhat bármit, de száz százalékig magamat adtam, és ezt nem sok ember tudja magáról elmondani. A nap végén azt mondanám magamról, hogy jó ember vagyok, egész jól bánok az emberekkel. és ezen kívül semmi oka senkinek sem bántani, mert csak a legjobbakat akarom mindenkinek. Van egy dalom erről, a Stay in your lane, ami arról szól, hogy soha nem próbálnék meg más lenni, ahogy te is biztosan nem lennél én, szóval ne álltassuk magukat!


Miley kapta az amerikai és a brit Cosmopolitan címlapját is

És mi van azokkal a sztárokkal, akik kiállnak melletted?

Azok a sztárok fontosak számomra, mert nem sok emeber érti meg, hogy min is megyek most keresztül. Kanye West egyike ezeknek a sztároknak, ahogyan Katy Perry is nagyon rendes velem. Kanye-nek könnyű engem támogatnia, hiszen teljesen más körökben mozgunk a zeneiparban, de Katy-vel elég közel áll egymáshoz a stílusunk, szóval elég sokat jelent nekem, hogy mellettem áll. És, hát kit érdekel, mit mond rólad a média, ha Kanye West azt mondja rád, hogy menő vagy?

Ez az első időszakod, amikor szingli vagy. Hogy érzed magad?

A zenémet használom terápiaként, ebben élem ki magam. Ez az én szerelmes, és egyben a legjobb időszaka az életemnek. Ne fogom visszanézni, és azt mondani, hogy „Azt kívánom, bárcsak ne szakítottunk volna!”. Mert jelenleg nem ez Isten akarata az életemmel. Ő azt akarja, hogy sikeres legyek, hogy boldog legyek, hogy megbecsüljenek, és én is megbecsüljek másokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek