Starity

Mollie King szépségtippeket ad!

2013. november 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Saturdays énekesnője nemcsak az éneklésben, de a modellkedésben is sikeres. Most azonban azt is elárulta, mitől ilyen hatásos külseje!

hirdetés
Mollie King szépségtippeket ad!

Mollie King nem csak az éneklésben, de az utóbbi években a modellszakmában is sikereket arat. Számos, világszerte ismert márkát reklámoz, mint a Maybelline vagy az Oasis, de emellett címlapokon is sokszor szerepel, sőt már a Vouge-nak is pózolt.

Jelenleg is a Maybelline hivatalos arca, és a legújabb sminktermékeket reklámozza, egy interjú során pedig elárulta, mik is szépségtippjei!

„Imádom a divatot és a sminkeket, ezzel is ki tudok bontakozni. Azt gondolom, mindenkinek a saját stílusát kellene követni, nem azt, amit épp a legjobb barátnőd is visel. Személy szerint sokkal magabiztosabb vagyok, ha olyan smink vagy ruha van rajtam, amit saját magamtól választottam. Ez is arról szól, hogy kifejezd önmagad, de ez időbe telik, őszintén szólva nekem se volt egyszerű, de ma már tudom, hogy kell tisztítanom, tónusoznom és alapoznom az arcom, mindeközben pedig egészségesen tartani” – mesélte.

Azt is elárulta, szerinte Cara Delevigne-nek gyönyörű szemöldöke van, valamint, hogy nagy Maybelline-fan, már egészen kisora óta: „Imádom az erős szemöldököket, és szerintem Cara is inspirál minket. Egyébként az első szempillaspirálom, amit valaha használtam és még most is, egy Maybelline Great Lash termék volt. Szerintem csodálatos, mindenkinek ajánlom!”

A téli hónapokat illetően pedig így próbál segíteni a lányoknak és a nőknek: „Télen mindig jobban odafigyelek a hidratálásra, minden nap krémezek és 1-2 havonta arc specialistához is elmegyek. Egyébként pedig mindig nálam van a Baby Lips ajakírem!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek