Starity

Katy Perry feltételek nélkül szeret

2013. november 20. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma hajnalban debütált Katy Perry legújabb, Unconditionally címre hallgató videoklipje az MTV-n, majd nem sokkal később a hivatalos VEVO-csatornájára is felkerült.

hirdetés
Katy Perry feltételek nélkül szeret

Megjelent a második kislemez Katy Perry nemrég debütált PRISM albumáról, az Unconditionally, amelyhez a dalszöveges videó után most a videoklip is elkészült.

A kisfilm az MTV hivatalos oldalán jelent meg ma hajnalban, majd a nagy, nemzetközi érdeklődés miatt a VEVO-n is elérhetővé tették pár órával később.

Katy Perry a videoklipek tekintetében szinte már mindent kipróbált, amit lehetett, és kisfilmjeinek többnyire története, mondanivalója volt a nézők felé. Olyan szórakoztató, látványos és megindító klipekkel büszkélkedik, mint a Hot N Cold, a California Gurls, a T.G.I.F. (Last Friday Night), a The One That Got Away vagy éppen a nemrégiben megjelent Roar.

Perry most ismét újított, amiről nemrég mesélt is: „Ez a videó különbözik az eddigiektől, hiszen azoknak mindig nagyon erős története, mondanivalója volt. Ezúttal ki szerettem volna próbálni valami mást, aminek a szépségen és ragyogáson van az alapja. A történet így a háttérbe szorult, de van egy rész benne, amiben elüt egy kocsi. Ez egy metafora, hiszem amikor az igaz szerelem bekopogtat nálad, először olyan érzés, mint amikor elcsap egy autó– magyarázta az MTV-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek