Starity

Miranda Kerr és Leonardo DiCaprio együtt?

2013. november 20. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret ex-angyalát, és a Gatsby-film szupersztárját már többször látták együtt vacsorázni - legutóbb közös barátikkal múlatták az időt Las Vegasban.

hirdetés
Miranda Kerr és Leonardo DiCaprio együtt?

A hétvégén együtt mulatott Leonardo DiCaprio és Miranda Kerr – ám a közös ismerősök szerint már több vacsorán is túlvannak. Tényleg randizgatna a két szupersztár? Hiszen mindegyikőjük kapcsolatának csupán nemrég lett vége.

Miranda Kerr 3 év házasság, és 5 év együttélés után döntött úgy, hogy felbontja házasságát Orlando Bloom színésszel, akivel nem mellesleg már több hónapja külön élnek, annak dacára, hogy gyermeküket, Flynnt közösen nevelik.

Leonardo DiCapriónak pedig van egy hosszú listája a híresebbnél híresebb ex-barátnőkről: Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatheron, majd legutóbb Toni Garrn, akivel jelenleg se veled, se nélküled kapcsolatban áll a színész. Az összes volt barátnő tehát szőke, magas és modell, extrahosszú lábakkal, így ebből csak a hajszín nem stimmel Mirandánál.

A két sztár vasárnap este egy nagyobb baráti társasággal Las Vegasban mulatott, ahol többek között Alicia Keys férje, Swizz Beatz is jelen volt, s egy közös ismerős így nyilatkozott: Nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, sokat beszélgettek. Egy nagy baráti körrel érkeztek és arról beszélgettek, milyen jó volt a másikkal kimozdulni és vacsorázni a múlt este. Azt viszont nem tudom, hogy együtt vannak-e.

Mindezek ellenére a szemtanú úgy véli, nem flörtöltek egymással, csupán beszélgettek és barátoknak tűntek. Mi viszont nem tudjuk, hogy mi az igazság, ám szurkolunk Orlandónak és Mirandának, hogy újból összejöjjenek – már csak a cuki kisfiuk, Flynn miatt is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek