Starity

Hamarosan érkezik Sebastian Bach új albuma

2013. november 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sebastian Bach és korábbi bandája, a Skid Row heavy metal együttesként robbant be a köztudatba a nyolcvanas évek végén, az egyik utolsó kereskedelmileg is sikeres amerikai metálbandaként a grunge-divat megjelenése előtt. Az énekes kiválása után szólókarrierbe kezdett, most pedig újabb lemezt dob piacra.

hirdetés
Hamarosan érkezik Sebastian Bach új albuma

A Kanadából származó énekes neve az amerikai metálzene kedvelőinek nem ismeretlen. A nyolcvanas évek óta tevékenykedik a zeneiparban, együttesével, illetve egyénileg is sikereket ért el és számos albumot készített már. Legutóbb 2011-ben vehették lemezét kézbe a rajongók, ami akkor a Kicking And Screaming címet kapta, a címadó dalhoz pedig videoklip is készült, most viszont hamarosan hatodik szólólemezének kiadását ünnepelhetik majd.

A korong várhatóan a 2014-es év elején jelenik majd meg a Frontiers kiadó jóvoltából. Sebastian hivatalos Facebook-profilján így kommentálta közelgő albumának részleteit: Eljött a mixelés ideje! Az album munkálatainak végső szakaszában járunk. Az összes apró kis összetevőt összekevertük, precízen és nagy odafigyeléssel a lehető legjobb módon a drága füleitek számára! Klasszikus hangzású album készítésére törekedtünk az mp3-ak világában, mert egyszerűen imádom a lemezeket, amik az iTunes, a Spotify és a hasonló dolgok előtt születtek. Az albumom úgy lett tervezve, hogy hatalmas hangfalakon döngessétek, nyitott ablakoknál egy forró nyári éjszakán, élvezve a barátokkal, vagy azzal, akit szerettek. Csináljátok ezt még? #BachInTheStudio

Sebastian többek között olyan nagy nevekkel dolgozott együtt a lemezen, mint Duff McKagan vagy Steve Stevens. Az előbb említett bejegyzése alatt pedig egy közös Hit Parader-címlapot osztott meg, amin ő és Axl Rose láthatóak, akivel köztudottan régóta jó barátságot ápolnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek