Starity

Új pasival nyomul Taylor Swift?

2013. november 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swiftet a fiatal brit színésszel, Douglas Booth-szal látták egy londoni pubban.

hirdetés
Új pasival nyomul Taylor Swift?

Taylor Swift egy jó ideig megúszta, hogy összehozzák valakivel, a múlt héten azonban újra egy vonzó hímneművel mutatkozott, ami elegendő okot szolgáltatott arra, hogy szóbeszédet indítson el. Szó, mi szó, Douglas Booth kifejezetten Taylor típusa: 2 évvel fiatalabb az énekesnőnél és brit, ráadásul nemrég eljátszhatta Rómeó szerepét Shakespeare klasszikus drámájának legújabb filmadaptációjában.

Szemtanúk szerint a két sztár egy hampsteadi pubba szervezett randit a hétvégére, és egy privát szekciót is kibéreltek, hogy senki ne háborgassa őket. A személyzet egy tagja még őrködött is nyugalmuk felett, elküldve azokat a vendégeket, akik szerettek volna odamenni hozzájuk. „Amikor kijöttek, nevetgéltek és viccelődtek. Úgy tűnt, remekül kijönnek, és közel kerültek egymáshoz - mesélte a Metro UK-nek egy szemtanú.

Taylor legutoljára Harry Styles oldalán mutatkozott sokat, míg Douglas se veled, se nélküled kapcsolatot tart fenn Vanessa Kirby színésznővel.

Az énekesnő szóvivője megerősítette a találkozó tényét, azt azonban tagadta, hogy románc lenne kibontakozóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek