Starity

Danse avec les stars: Alizée a fináléban!

2013. november 21. 16:04   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée-t, Laetitia Milot-t és Brahim Zaibat-ot köszönthetjük a Danse avec les stars finalistái között a következő műsorban.

hirdetés
Danse avec les stars: Alizée a fináléban!

November 16-án lezajlott a Danse avec les stars elődöntője, melyre négy sztár és partnere jutott be, azonban csak Laetitia Milot, Brahim Zaibat és Alizée jutott tovább. A show-t Alizée és Grégoire párosa nyitotta, méghozzá egy jive-vel, Beyonce Crazy in love című dalára. A zsűri összesen 71 ponttal jutalmazta a produkciót.

A második fellépő Brahim Zaibat és partnere volt egy paso dobléval, melyért 68 pontot sikerült megszerezniük. Őket követte Keen'V, aki egy tangót adott elő partnerével az elődöntőben. Ők valamivel kevesebbet, 61 pontot szereztek.

Végül Laetitia Milot lépett a színpadra az első kören, akinek eredeti partnere megsérült, s így az elődöntőben Christian Millette-tel adott elő egy tangót. Mindezt 60 ponttal jutalmazta a zsűri.

A második körben Brahim és Katrina ismét lenyűgözte a közönséget és a zsűrit: 75 pontot ért produkciójuk, ezzel megelőzve Alizée-t (66 pontot értek el a második táncukkal), Keen'V-t (61 pont) és Laetitia Milot-ot (61 pont).

A műsor során Alizée-nek először kellett szemeszállnia valamelyik párossal, hogy megvédje helyét a Danse avec les stars színpadán. Alizée ellenfele Keen'V volt, s mindkét páros salsa-t táncolt. A közönség szavazatai alapján azonban Alizée és Grégoire jutott tovább 65%-kal, míg Keen'V csupán a szavazatok 35%-át szerezte meg.

Így megvan a Danse avec les stars 3 finalistája: Brahim Zaibat, Laetitia Milot és Alizée.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek