Starity

A pasikat lesi Patai Anna

2013. november 21. 20:08   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár egykori cserfes tízévese már igazi tini lett, és olyan magabiztosan építi karrierjét, mint egy felnőtt.

hirdetés
A pasikat lesi Patai Anna
Fotó: Móricz István

Ki ne emlékezne a Megasztár 2010-es egykori versenyzőjére, aki akkor még csak 11 évesen, olyan magabiztosan lépett színpadra, mint a többi, nála sokkal idősebb ember. Azonban kiesése után sem állt meg a szekere, sőt, folyamatosan felfelé halad, és karrierjét is magabiztosan építgeti.

Anna a Borsnak adott egy hosszabb interjút, melyben elmondta, imád vásárolni, sminkelni és mindent, ami a divathoz kapcsolódik. „Legutóbb két és fél órát ültem a fodrásznál, de egyáltalán nem bántam. Imádok sminkcuccokat vásárolni vagy barátnőimmel shoppingolni. Odavagyok a színes körömlakkokért, de a zongoratanulás és a színházi munkák miatt sajnos ritkán tudom megnöveszteni és élénk színre kifesteni– nyilatkozta, majd hozzátette, hogy egyre jobban érdeklik a fiúk is. Természetesen van már, aki tetszik, de együttjárásról vagy kapcsolatról egyelőre szó sem lehet.


Patai Anna Facebook

Amíg Anna a Megasztár után főleg gyerekeknek és az ifjúságnak szóló dalokat énekelt, addig mára már főleg a szerelemről ír neki dalokat dalszerzője, Szikora Róbert. Az ifjú tehetség ezeket is nagyon szívesen énekli fel, sőt mint kiderült, hamarosan új klipje is megjelenik a Ha fiatal a szíved című dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek