Starity

Fernando Alonso és Jacky Bracamontes a Hublot megnyitóján jártak

2013. november 21. 17:05   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol világbajnok, mielőtt még Brazíliába utazott volna, tett egy kis kitérőt és Miamiba látogatott a Hublot óramárka üzletmegnyitójára.

hirdetés
Fernando Alonso és Jacky Bracamontes a Hublot megnyitóján jártak

Kihasználva, hogy az amerikai kontinensen tartózkodik, Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája november 20-án meglátogatta a Hublot márka újonnan nyílt üzletét Miamiban.

A Ferrari és a svájci luxusmárka 2011 novemberében írta alá az együttműködésüket, szponzori megállapodásukat, s azóta hivatalosan is a Hublot a Ferrari időmérője.

Ez alkalomból kiállítottak egy Ferrari 458 GT3-at, Ferrari 458 Challenge Hublot és egy Ferrari 458 Italia Safety Cart. Ezenkívül itt is bemutatták az új Ferrari Big Bang órákat, melyeket egy hete a texasi vásárlók már láthattak és ahol egyébként Felipe Massa tett látogatást.

A látogatás során Alonso találkozott a nemzetközi márka nagykövetével, a gyönyörű színésznővel Jacqueline Bracamontessel és férjével, a szintén autóversenyző Martín Fuentesszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek