Starity

Klippremier: Demi Lovato - Neon Lights

2013. november 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő májusban megjelent negyedik albumának harmadik kislemezéhez, egy tőle még sosem látott dögös videoklipet készített.

hirdetés
Klippremier: Demi Lovato - Neon Lights

Júliusban jelent meg az énekesnő legutolsó saját klipje, ami Made In The USA című dalához készült, aminek az egyik társrendezője maga Lovato volt. Így a rajongóknak elég sokat kellett várni, mire újabb videóval jelentkezett a Glee újdonsült színésznője.

A mai napon debütált kisfilmben Demi egy medencében látható, majd egy dögös, fekete testhezálló bőrruhát visel, miközben eső áztatja, végül egy klubban táncol családtagjai és barátai társaságában.

A dal Demi és a One Republic frontembere, Ryan Tedder nevéhez fűződik. A klip rendezője ismételten Ryan Pallotta volt, koreográfusa pedig Alex Bullon, akit a szemfülesebb rajongók kiszúrhatnak a videóban az énekesnő jobb oldalán, hiszen 2011-ben ő volt Lovato egyik háttértáncosa. Emellett észrevehető benne nővére, Dallas Lovato, és közeli barátai is.

„Megtaláltam a módját, hogy egy felnőttesebb videót készítsek. Egyértelműen szexisebb, és sokkal érettebb lett, mint a korábbi klipjeim, de továbbra sem fedtem fel magamból sokat, ami jó érzés volt. Táncoltam is, a hajam pedig kék színű – mondta az énekesnő a klippel kapcsolatban az E-News riporterének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek