Starity

Klippremier: Alli Simpson - Notice Me

2013. november 21. 19:07   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Cody Simpson kishúga nem tántorít a zenei karriertől, sőt, gőzerővel dolgozik első albumán. Vajon ugyanolyan sikereket fog elérni mint bátyja?

hirdetés
Klippremier: Alli Simpson - Notice Me

Az ausztrál modell és most már énekesnő is, Alli Simpson még június elején mutatta be debütáló klipjét, amit a Why I'm Single című dalhoz készített el.

A nyáron többet nem igazán hallottunk Alli felől és sok ember úgy gondolta, már el is tűnt a süllyesztőbe. Viszont a fanatikus rajongók figyelemmel követték Alli tweetjeit, hátha megoszt valami érdekességet a közelgő kislemezéről.

Október végén végre eljött az a bizonyos nap, mikor a lány bejelentette, hogy közeledik az új dal és klip megjelenése, aminek ideje 3 nappal ezelőtt jött el, ugyanis ekkor töltötték fel a videót Alli hivatalos YouTube-csatornájára.

A videó, csakúgy, mint az előző, egy vidám történetet mutat be. Nem lett túlkomplikálva, mindössze négy helyszín van benne, ám a szőkeség annál több szettben parádézik benne. Annyi viszont biztos, hogy a rajongók körében mind a dal, mind a klip óriási sikert aratott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek