Starity

Anastacia hamarosan újabb díjjal gazdagszik

2013. november 22. 05:05   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nemsokára egy újabb kitüntetést vehet át Düsseldorfban – hála a kitartó melldaganat elleni kampányának, illetve újra színpadra áll, hogy elkápráztassa az embereket a hangjával.

hirdetés
Anastacia hamarosan újabb díjjal gazdagszik

Anastacia a közeljövőben egy újabb megtiszteltetésben részesül Németországban a mellrák elleni kampányának köszönhetően. Tíz évvel ezelőtt egy alapítványt is létrehozott The Anastacia Fund néven, amit azóta folyamatosan működtet. Az énekesnő nagyon is a szívén viseli azoknak a nőknek a sorsát, akik kemény csatákat vívnak a melldaganattal, ugyanis ő már kétszer is farkasszemet nézett az alattomos kórral. Ám mindkétszer hatalmas győzelmet aratott.

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő German Sustainability nevezetű díjátadón holnap adják át a díjazottaknak járó kitüntetéseket. A düsseldorfi Maritim Hotel ad otthont az eseménynek.

Anastacia egyébként nemcsak kitüntetett lesz az est folyamán, hanem egy exkluzív produkcióval is színpadra áll, és a felépülése után másodszorra is kiengedi különleges hangját mintegy kétezer vendég előtt. Legutóbb a Men Of The Year nevet viselő díjátadó gálán csodálhattuk meg bámulatos visszatérését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek