Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. november 21. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha tudni szeretnéd, mivel érdemelte ki Hayley Williams, Britt Robertson, China Anne McClain, Demi Lovato, Naya Rivera és Stella Hudgens, hogy szerepet kapjanak cikkünkben, akkor lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Hayley Williams a pucérkodás ellen van

Az énekesnő lett a Bust magazin 2013. december/2014. januári számának címlaplánya, ez alkalomból pedig természetesen interjút is adott a lapnak.

A beszélgetés során hangot adott azon véleményének, miszerint ellenzi azt a fajta figyelemfelkeltést, amikor egyesek azért vetkőznek egy-egy videóban, hogy növeljék a nézettségszámot a YouTube-on és elárulta, hogy a feminizmus igen előkelő szerepet játszik életében.

*

Britt Robertson: Cassie Blake egy barlangban varázsolgat

2011-ben indította útjára a The CW vadonatúj sorozatát, a The Secret Circle-t, melynek sztárjai között szerepelt Britt Robertson is, Cassie Blake szerepében. A mágikus széria azonban mindössze egyetlen évadot élt meg – a rajongók legnagyobb bánatára -, a szőkeség pedig most arról mesélt, hogy szerinte mivel tengeti napjait karaktere.

„Szerintem Cassie Blake most egy barlangban lehet valahol és a varázslást gyakorolja. Talán egy nap visszatér a boszorkányok királynőjeként, de most csak gyógyulgat abból az őrületből, ami a Secret Circle első évadában történt – osztotta meg gondolatát a Zap2it-tel.

*

Levágatta haját China Anne McClain

Már számon se tudjuk tartani, hogy az elmúlt hetekben hány híres hölgyemény vált hosszú hajkoronájától, és most a fiatal Disney-csillag is beállt a sorba, ugyanis Rihanna Umbrellás korszakát jellemző frizurát újított.

China a Disney legújabb animációs filmjének, a Frozennek premierjén mutatta be a nagyközönségnek rövid haját, ami rajongói tetszését is elnyerte.

*

13 évesen csókolózott először Naya Rivera

A Glee sztárja nemrégiben első csókjáról mesélt a Rolling Stone magazinnak, melynek egyébként címlapján is ő szerepel.

„13 éves voltam és a család egyik barátja volt. A moziban voltunk és az anyukáink mögöttünk ültek, mivel csak általuk felügyelt randikra engedtek el” - árulta el Naya, aki épp egy Denzel Washington-film kellős közepén tapadt a srác szájára, ami elmondásuk szerint pocsék volt.

*

Paramore-t idéz könyvében Demi Lovato

Nem mástól, mint Hayley Williamstől és bandájától kölcsönzött néhány sort az egykori Disney-üdvöske nemrég megjelent könyvének, a Staying Strongnak egyik fejezetéhez.

Demi a Playing God című dalból idézett, amit rögtön ki is szúrtak a rajongók, a hír pedig rögtön ellepte a világhálót és a jelenleg kék hajjal nyomuló énekes-színésznő jó pontokat szerzett a Paramore-fanoknál eme tettével, ami nem is olyan meglepő, hiszen köztudottan hatalmas rajongójuk.

Fotó: Twitter

*

Nagykorú lett Stella Hudgens

November 13-án töltötte be 18. életévét Vanessa Hudgens húga, aki természetesen kellőképpen meg is ünnepelte születésnapját egy nagy bollywoodi hangulatú bulival szombat este, melyen a lenyűgöző jelmezek mellett a gumikacsáké volt a főszerep.

A feltörekvő színésznő vendéglistáján szerepelt nővére és édesanyja neve mellett Sammi Hanratty, Bella Thorne és barátja, Tristan Klier is.

*

Együtt forgat Jim Sturgess és Jermina West

Jelenleg folynak a Kidnapping Freddy Heineken című bűnügyi dráma felvételei, melyről máris napvilágot láttak az első paparazzi-fotók, Jim Sturgess és Jermina West főszereplésével.

A 2014-re várható film címszereplőjét Anthony Hopkins alakítja, de feltűnik még Sam Worthington, Ryan Kwanten, Billy Slaughter, Marie-Jeanne Maldague, Mark van Eeuwen, Roy McCrerey, Yassine Fadel és Thomas Cocquerel is a produkcióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek