Starity

Őrületes lesz Szinetár Dóra fellépése

2013. november 22. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sztárban sztár ma esti adásában Dóra Bangó Margit bőrébe bújik majd és ahhoz, hogy hitelesen teljesítsen, úgy kell mozognia a színpadon, mint Margitnak.

hirdetés
Őrületes lesz Szinetár Dóra fellépése
Fotó: TV2

Szinetár Dórát mindig dicsérik a zsűritagok, múlt héten Nagy Feró bőrébe bújt. Ekkor sem kapott kevesebb kedves szót, mint máskor, ám most úgy érzi, tényleg rengeteget kell gyakorolnia, ha azt akarja, hogy a nézők Bangó Margitot lássák a színpadon. Ebben nem más segít neki, mint a Kossuth-díjas énekesnő.

A Bors egyik munkatársa természetesen azt is megkérdezte, hogy mivel havazza el Dórát az énekesnő. Meglepő választ kapott: Margit állítása szerint az éneklésről eddig egy szót sem ejtettek. Az ember azt hinné, hogy ez a legfontosabb dolog, de ezt megcáfolták.

„A lélek a fontos az előadásban. Azt szeretném, ha Dóri azt érezné a színpadon, amit én. Van egy jellegzetes kézmozdulatom, csuklóból csettintem az ujjaimat. Ezzel adok tempót magamnak. Nem olyan egyszerű egyébként megcsinálni, aki először próbálja, mindig könyökből mozog, pedig itt csak a csuklónak szabad. Amikor ezt csinálom, akkor kezdek megőrülni a színpadon.”

Bangó azt tanácsolja Dórának, hogy legyen őrületes a színpadon. Lehet, hogy Szinetár most tényleg elfelejti a határokat és egy igazán Bangó Margit-os előadást nyújt majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek