Starity

Nagymamája a stílusikonja Miranda Kerrnek

2013. november 22. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál divatikon és topmodell, Miranda Kerr egy új havi magazinnak, a Clique-nek adott interjújában meséli el, hogy mit is jelent számára jól öltözöttnek lenni és mennyire felnéz nagymamájára.

hirdetés
Nagymamája a stílusikonja Miranda Kerrnek

Az ausztrál topmodell sokszor mesél arról, mennyire fontos neki a családja, 77 éves nagymamájáról, Annről például egy új magazinnak, a Clique-nek is mesélt.

„A nagyi megtanította, hogy soha ne menjek smink nélkül az utcára és mindig viseljek szép fehérneműt – persze mindezt csupán a férfiak miatt”mondta nevetve Miranda, majd hozzátette, hogy nagymamája rendkívül divatcentrikus ember volt és soha nem látta őt igénytelenül felöltözve.

Miranda azt is bevallotta, hogy a divat rendkívül fontos szerepet játszik az életében, ám amióta saját családja van és kisfia, a kétéves Flynn anyukája, természetesen megváltoztak a prioritások nála is.

„Nem történt velem jobb dolog, mint a fiam születése. Megváltoztatott, jobb ember lettem tőle. Minden nap mosolyt csal az arcomra, nem tudnék többé nélküle élni. Épp ezért minden munkámat és elfoglaltságomat úgy igazítom, hogy Flynn-nek a legjobb legyen és a lehető legtöbb időt vele töltsem – meséli a szépség, aki szerint a stílusára is hatással volt a gyermekáldás.

Állítása szerint sokkal inkább a praktika és a kényelem kezd el dominálni számára, minthogy a legutóbbi trendek alapján öltözködjön – mégis sorra kapja az elismeréseket, és mindig láthatjuk őt egy-egy jól öltözött lista élén.


Miranda édesanyjával s nagymamájával állt modellt egy női hetilapnak

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek