Starity

Simon Cowell: „A One Direction fel fog oszlani!”

2013. november 23. 11:11   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X Factor atyja, Simon Cowell a Billboardnak beszélt arról, hogy szerinte mi lesz a sorsa a brit fiúbandának, a One Directionnek.

hirdetés
Simon Cowell: „A One Direction fel fog oszlani!”

Talán az X Factor szülőatyjának, Simon Cowellnek köszönheti karrierjét a One Direction, de ő mégis pesszimista a fiúk jövőjét illetően. Cowell a Billboardnak adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte mi fog történni a srácokkal a jövőben.

Végül valószínűleg feloszlanak és mindannyian a saját karrierjüket fogják igazgatni. Ez az ő döntésük és mindenre van esély. Viszont abból, amit hallottam, szerintem ők tényleg évezik azt, amit csinálnak és nem érzem, hogy jelenleg bármi baj is lenne. Egyre többet pihennek és remélem, hogy még sokáig együtt lesznek, de ez már a jövő zenéje – árulta el gondolatait.

Természetesen a fiúk is megszólaltak ezzel kapcsolatban, Liam pedig biztosította rajongóikat, hogy nem kell aggódniuk: „Nagyon szeretjük azt, amit most csinálunk és nem áll szándékunkban változtatni”. Továbbá Louis Tomlinson is megvédte a csapatot: Ki tudta 3 évvel ezelőtt, hogy mi lesz most? És mégis itt vagyunk. A holnapra fogunk összpontosítani és csak előre megyünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek