Starity

Ötvös Brigi és Gájer Bálint három hétig nem látják egymást

2013. november 24. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak pár hónapja vannak együtt, de hamarosan huzamosabb ideig távol lesz egymástól a két szerelmes. Az idei Miss International Hungary győztese nemsokára Japánba utazik, hogy képviselje országunkat a nemzetközi versenyen.

hirdetés
Ötvös Brigi és Gájer Bálint három hétig nem látják egymást
Fotó: TV2; Rajnai László

Gájer Bálint nagyon féltékeny, hiszen Brigi három hétig Japánban lesz, pedig mióta együtt vannak, szinte minden percüket együtt töltik. Brigi a Blikknek mesélte el, hogy számos szerelmes levelet kapott már, és többen is udvarolnak neki, sőt még randizni is elhívják.

A szépség azonban nem aggódik, annak ellenére, hogy minden korosztályból kap vegyesen rajongókat, tudja, hogy párjáért is bevállalnának a nők egy-két ajtócsapkodást.

Bálint bevallotta, hogy van benne egy egészséges féltékenység, hiszen Brigi a múzsája – legújabb dalát, az Elmaradt pillanatokat is ő ihlette!

„Megbízom benne, ezért soha nem tennék olyat, hogy megnézem a telefonját vagy az üzeneteit, mert egyrészt nem is gondolom, hogy jó ötlet lenne, könnyen félre is érthetnék valamit, másrészt pedig aki már ilyet csinál, annak bizonytalanok az érzései.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek