Starity

Halott lánya ágyában aludt sógorával

2010. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany Murphy és férje halála a mai napig tisztázatlan, de most felmerült a gyanú, hogy talán Britt anyja felelős a halálukért. Ezek mellett elég érdekes dolgok láttak napvilágot.

hirdetés
Halott lánya ágyában aludt sógorával

Brittany Murphy édesanyját már figyelmeztették, hogy nem egészséges dolog a sógorával együtt élni abban a házban, ahol meghalt a lánya. De most olajat öntött a tűzre! Ugyanis, amikor a nyomozót körbevezette a házon, Brittany és Simon hálójában rámutatott az ágyukra: „ezen az oldalon aludtam én” – mármint Brittany halála után.

A nyilvánosságra hozott jelentésekben az áll, hogy többféle gyógyszert is találtak a házban, amit nem kellett volna szedniük. Így felmerült az a gyanú, hogy Brittany édesanyja felelős a sógora és a lánya haláláért is, ugyanis ő vitte a házba a gyógyszereket. Ez még mindig csak a kisebb gond. Egyes jelentések szerint Brittany anyja szexuális viszonyba került a sógorával. De ezekre csak a lánya halála után került sor. A dühös anya szidta a sajtót, de a halottkém kijelentette: „A jelentésünk önmagáért beszél.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek