Starity

Így ünnepelte születésnapját Miley Cyrus!

2013. november 25. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley cyrus november 23-án ünnepelte 21. születésnapját és természetesen hatalmas bulit csapott.

hirdetés
Így ünnepelte születésnapját Miley Cyrus!

Miley Cyrus – az egykori Hannah Monatna – felnőtt, így tőle megszokottan hatalmas, minden szabályt kihágó partival ünnepelt.

Talán Miley születésnapját várta a legjobban az egész világ, főleg a sajtó, hiszen mindenki valami meghökkentőt – ahogy azt beharangozták -, még a VMA-nél és az EMA-nél is brutálisabbat várt. A születésnap pedig megtörtént és drogtól kezdve női rúdtáncosokon át minden szerepelt a repertoárban.

Születésnapját azzal kezdte, hogy a közösségi oldalakra feltöltött pár fotót, amelyen kiskutyáival és az ágyban fekszik, természetesen meztelenül. Ezután az MTV-nek adott egy különleges interjút, ahol az elmúlt 21 évről beszélt, illetve megköszönte Austin Mahone és Ariana Grande videóüzenetét. Az interjú után pedig következett a féktelen partizás.

Talán a hatalmas rózsákkal díszített dekoráció volt a legvisszafogottabb. Tortája természetesen őt ábrázolta, intim testrészeit pedig csak marihuána-levelek takarták. Érdekesség, hogy a partin jelen volt  Liam Payne és Niall Horan is, akik a híres One Direction tagjai.

Szüleitől nem mást kapott, mint egy 2014-es Can Am Spyder motort, amit természetesen ki is próbált. Az ünneplés pedig a tegnapi AMA-n is folytatódott, ahol  Kelly Osbourne-nal bandázott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek