Starity

Paul Walker mindenben számíthat filmes családjára

2013. november 25. 16:04   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fülöp-szigeteki tájfun túlélőinek nyújt segítséget a Halálos iramban-filmek csapata, ezzel is elősegítve a kollégájuk által alapított segélyszervezet munkáját.

hirdetés
Paul Walker mindenben számíthat filmes családjára

November 8-án hatalmas erősségű trópusi vihar söpört végig a Fülöp-szigeteken, óriási pusztítást hagyva maga után. A rengeteg emberéletet követelő tájfun után az egész világon összefogtak, hogy az ivóvíz, élelem, gyógyszerek és otthon nélkül maradt áldozatok segítségére siessenek.

Paul Walker Reach Out Worldwide elnevezésű segélyszervezete is az elsők között volt, akik a szerencsétlenül járt emberek megsegítésére siettek, orvosi ellátást és megfelelő gyógyszereket biztosítva a rászorulók számára. A filmsztár jelenleg a legújabb Halálos iramban-filmet forgatja, és példáját követve, filmes kollégái és barátai is szívesen csatlakoztak hozzá, ezzel is segítve a segélyszervezet munkáját.

Paul a legnagyobb videomegosztó oldalra feltöltött kisfilmmel biztosította támogatásukról a természeti katasztófa túlélőit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek