Starity

Lenyűgöző labirintusban jártak a sztárok

2013. november 25. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolná, hogy Király Viktor belül egy nagy gyerek? Az énekes a minap egy különleges Labirintusban járt, ahol ámulatba ejtették a virtuális térben felé száguldó repülők, vonatok, és a hullócsillagok. Az izgalmas felfedezőúton Péter Szabó Szilvia és Béres Alexandra is Viktorral tartott. A nem mindennapi kalandra az idei X-Faktor három tehetsége, Batánovics Lili, Eckert Anikó és Tóth Marci is vállalkozott.

hirdetés
Lenyűgöző labirintusban jártak a sztárok
Fotó: Starity / Miklós András

A Telenor Labirintus a megújulásra, a felfedezés örömére és a Hipernet nyújtotta sebesség élményére hívja fel a figyelmet. Az installáció látogatói táblagéppel a kezükben játékos kiterjesztett valóság élményeket élhetnek át. A hivatalos megnyitón sztárok tesztelték a látványos Labirintust, ahol csodaszép pillangókkal, hatalmas sebességgel rohanó vonattal, sőt még egy rakétával is találkoztak.

Király Viktor hatalmas mosollyal lépett ki az útvesztőből. „A lelkem mélyén egy nagy gyerek vagyok, ezért hatalmas élményt jelentett számomra a Labirintus. Korábban még nem találkoztam a kiterjesztett valósággal, de lenyűgöző ez a technika, ahogy forgattam a tabletet, egy bolygót ábrázoló képből a csillagos éjszaka tárult elém. Kicsit klausztrofóbiás vagyok, de szerencsére ez a Labirintusban nem jött elő, mivel nyitott a teteje” – árulta el nevetve Viktor.

Béres Alexandra fitneszedzőt is lenyűgözte az útvesztő. „Imádok játszani, számomra az az igazi kikapcsolódás, legyen szó sakkról, társasjátékról vagy curlingről. Nehezen vágok bele egy-egy új kalandba, de ha jól szórakozom közben, akkor pillanatok alatt magával ragad, így volt ez a Labirintusban is, ahonnan kijönni is alig akartam” – mesélte Szandra, aki azt is elárulta, mostanában sokkal több időt tölt játékkal mint korábban – „Folyton játszom a négyéves kislányommal, legyen szó memóriajátékról, babákról, vagy fogócskáról. Úgy gondolom, hogy a Labirintusban a négy éves Panna is megpróbálná elkapkodni a pillangókat, csak számára még túl gyorsak lennének” – tette hozzá Szandra

Batánovics Lili remekül szórakozott a Labirintusban. „Nagy izgalommal vágtam neki a Labirintusnak, ahonnan végül ki sem akartam jönni! Anikóval és Marcival nagyon jól szórakoztunk, lenyűgöző volt a tablet nyújtotta élmény. Ezt az „útvesztőt” csak ajánlani tudom mindenkinek” – mondta Batánovics Lili.

A Telenor kiterjesztett valóság élményeket kínáló labirintusa, amelynek segítségével a látogatók a sebességgel kapcsolatos izgalmas kalandokban vehetnek részt, november 19. és a 26. között minden nap 11.00-től 19.00-ig várja az érdeklődőket a budapesti Allee Bevásárlóközpontban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek