Starity

Angelina Jolie szigetet ajándékozott kedvesének

2013. november 25. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő nyolc éve alkot egy párt szintén színész társával, akit egy igazán különleges ajándékkal lepett meg a közelgő születésnapjára.

hirdetés
Angelina Jolie szigetet ajándékozott kedvesének

A nagylelkű Angelina egy szív alakú szigetet vásárolt Brad Pittnek, aki december 18-án az ötvenedik születésnapját ünnepli. Állítólag 12,2 millió dollárt fizetett a New Yorktól körülbelül ötven mérföldnyire található, Petra nevű szigetért, amelyen két jókora épület is található – mindkettőt Pitt kedvenc építésze, Frank Lloyd Wright tervezte. Az egyik még 1950-ben épült, a másik, a nagyobb ház pedig Wright tervei alapján 2008-ban készült el – 48 évvel az építész halála után.

A kilátás csodálatos, a berendezés a legfinomabb mahagóniból készült, a hatalmas konyhában pedig a modern keveredik a régivel.

Angelina jelenleg Ausztráliában dolgozik, ahol a legújabb filmjét, az Unbroken című háborús drámát rendezi. Egészen decemberig marad az országban, majd visszatér az Egyesült Államokba, ahol újra egyesül a Jolie–Pitt család.





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek