Starity

Megjelent a Gimme Shelter előzetese

2013. november 25. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hónappal a premier előtt kiadták az első hivatalos trailert Vanessa Hudgens filmjéhez.

hirdetés
Megjelent a Gimme Shelter előzetese
Fotó: Roadside Attractions

A mai napon, november 25-én látott napvilágot Ron Krauss igaz történeten alapuló filmjéhez az első előzetes a Yahoo! jóvoltából, melyben természetesen a főszereplő, Vanessa Hudgens és filmbeli szülei, Rosario Dawson és Brendan Fraser is láthatóak.

A Gimme Shelter a 16 éves Apple (Vanessa Hudgens) korántsem felhőtlen életét mutatja be, akit elvettek drogfüggő édesanyjától (Rosario Dawson) és nevelőcsaládtól nevelőcsaládig jár, mígnem egy nap elszökik és úgy dönt, felkeresi sosem látott édesapját (Brendan Fraser). Hozzá vezető útján azonban találkozik egy fiúval, aki teherbe ejti, és ezután ismét elkezdődik a problémák sorozata, ami egészen addig tart, amíg egy tiszteletes (James Earl Jones) és egy menedékházat üzemeltető hölgy (Ann Dowd) a jó útra nem téríti.

A drámát már sok filmfanatikus várja tűkön ülve, és főként Vanessa rajongói, akik ezúttal kedvencüktől eddig még szokatlan szerepben láthatják őt, ám a kritikusok elismerését már teljes egészében elnyerte színészi játékával.

Az amerikai premier 2014. január 24-ére esedékes, azonban arról még nincs hír, hogy a világ többi pontján mikortól kezdik vetíteni a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek