Starity

El Sevillából kettő van?

2013. november 26. 18:06   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Spanyolországban is hódít az a televíziós showműsor (Tu cara me suena), amiben hírességek bújnak más híres emberek bőrébe. A legutóbbi adásban végre El Sevilla is feltűnt.

hirdetés
El Sevillából kettő van?

Ami nálunk Sztárban sztár, az Spanyolországban Tu cara me suena. Már nem az első szezonja fut kint a műsornak, mely igencsak népszerű ott is. A mezőny igen erősnek mondható, sikerült sok tehetséges és átalakítható előadót összetrombitálni a készítőknek. A szereplők között idén ott van Edurne, Melody, Ángela Carrasco, Florentino Fernández és a Los Chunguitos is.

A múlt heti adás különösen népszerű volt a nézőközönség körében, ugyanis nem mindennapi imitációnak lehettek szemtanúi. Az ötödik adás legnépszerűbb előadója Edurne mellett (aki egyébként Pink bőrébe bújt) Florentino Fernández lett, akinek olyan élethűen sikerült megformálnia a Mojinos Escozíos mackós testalkatú frontemberét, El Sevillát, hogy némelyeket kicsit zavarba is hoztak. Nem nagyon sikerült ugyanis különbséget tenni a két művész között, mivel maga Sevilla is tiszteletét tette az esti adásban, igaz, csak nézőként. Mindenesetre jól szórakozott Florentino produkcióján, adás után pedig elismerően gratulált is neki.

Rendkívül népszerű még a showban Edurne és Melody is, akik mindketten számos emlékezetes pillanatot nyújtottak az eddigiek folyamán. Az extriunfita szőke énekesnő például olyan nagy hangú neveket kísérelt meg utánozni, mint az extravagáns Pink, a finom eleganciát képviselő Alicia Keys vagy éppen a Guns 'n' Roses frontembere, Axl Rose.

A szemtelenül fiatal, mindössze 23 esztendős, különleges hangú Melody pedig – akiről sajnos nem nagyon hallani mostanában ezen műsor kereteit leszámítva – Bonnie Tyler, Katy Perry, Malú, Thalía és Gloria Trevi alakját elevenítette fel.

A Tu cara me suena idei adásának összes korábbi produkciója visszanézhető az alábbi linkre kattintva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek