Starity

Szólóénekesként mutatkozik be Hyorin

2013. november 26. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon jelent meg a dél-koreai lánybanda, a Sistar vezetőjének, Hyorinnak első szólóalbuma és napvilágot látott a korongról az első videoklip is.

hirdetés
Szólóénekesként mutatkozik be Hyorin

A K-popperek számára nem kell bemutatnunk Kim Hyo Jungot, vagyis Hyorint, hisz ő a nagy népszerűségnek örvendő négytagú dél-koreai lánybanda, a Sistar vezetője.

A Star1-ok október elején tudták meg az örömhírt, hogy Hyorin szólóalbummal fog előrukkolni, ami még idén megjelenik. Ezután egyre több információt tudtak meg a koronggal kapcsolatban, majd november 20-án leplezték le az albumot.

A korong – mely a mai napon jelent meg – a Love & Hate címet kapta és összesen tíz dal kapott rajta helyet: Lonely, One Way Love, Don't Love Me, Stalker (feat. Mad Clown), Massage (feat. Dok2), Closer, Red Lipstick (feat. Zico a Block B-ből), Falling, O.M.G (feat. Lil Boi a Geeksből), Tonight.

Az egész albumot ide kattintva tudjátok meghallgatni, viszont az első dalhoz, a Lonley-hoz már a videoklip is elkészült, ami a tegnapi nap folyamán jelent meg. A 22 éves énekesnő Londonban forgatta le a kisfilmet még tavaly szeptemberben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek