Starity

Louis Tomlinson túl fiatal a házassághoz

2013. november 28. 14:02   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta Zayn Malik és Perry Edwards bejelentették eljegyzésüket, mindenki azt találgatja, hogy a másik tag, Louis Tomlinson mikor kéri meg barátnője, Eleanor Calder kezét.

hirdetés
Louis Tomlinson túl fiatal a házassághoz

Felmerültek olyan pletykák is, miszerint már ő is tervezgeti, hogy megkéri kedvese kezét, azonban ezt sem ő, sem pedig Eleanor nem erősítette meg. Most azonban úgy látszik, Louisnak egyhamar nem kötik be a fejét.

A Metro ugyanis feltette neki a kérdést, hogy érzi-e a nyomást megtenni a következő lépést, mégpedig eljegyzi-e hamarosan a barátnőjét, mire meglepően egyszerűen válaszolt: „Zayn döntése az ő döntése. Mindannyian gratuláltunk Zaynnek, de addig, amíg kapcsolatban vagyok, jól érzem magam ebben a helyzetben. Azt hiszem, a legtöbb ember házasságpárti, de én egyszerűen még nem tudom eldönteni, mikor szeretném ezt az egészet.”

„Még mindig nagyon fiatalnak érzem magam. Nagyon örülünk és hálások vagyok azokért a pillanatokért, amikor csak otthon vagyunk, és van elég időnk a családunkra és barátainkra. Most szünet van. Van néhány hónapunk a feltöltődésre. Csak simán normális dolgokat csinálni, és a családunkkal lenni. Ez mind segít nekünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek