Starity

Miley Cyrus lehet az év embere

2013. november 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus a csúcsra twerkelheti magát, hiszen a Time magazin olvasói szavazásán toronymagasan vezet, így elképzelhető, hogy a nagy múltú magazin őt választja majd a 2013-as év emberévé.

hirdetés
Miley Cyrus lehet az év embere

Miley Cyrust már nagyon sok mindennek aposztrofálták az idén, legtöbbször talán botrányhősnőnek. A 21 éves, egykori tinicsillag azonban profitálhat abból, hogy állandó témát szolgáltat a sajtónak, hiszen a legendás Time magazin idei Év embere szavazásán az olvasók lelkesen szavaznak rá.

A jelenlegi állás szerint az énekesnő 28%-nyi szavazatot gyűjtött össze, több mint kétszer annyit, mint a második helyen álló Narendra Modi, indai hindu nacionalista vezető, aki 13,7%-ot kapott eddig, a harmadik helyen pedig Edward Snowden áll 10,8%-kal.

Egy hackercsoport szerint egyszerűen arról van szó, hogy mivel a szavazatokat Facebook- vagy Twitter-fiókról kell leadni, Miley rajongói ki tudják használni az internetet a szavazatmaximalizálás érdekében.

A cím igen nagy presztízzsel bír, többek között Mahatma Gandhit, Winston Churchillt, John F. Kennedyt, Bill Clintont és II. János Pál pápát is kitüntette már a magazin. Hogy Miley csatlakozik-e ehhez az elit társasághoz, december 6-án derül ki, hiszen ekkor fogják nyilvánosságra hozni a szavazás eredményét, a szerkesztőség által választott személy kilétére pedig december 11-én derül fény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek