Starity

A hírnév tönkretette Jennifer Lawrence magánéletét

2013. november 29. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrég Spanyolországban népszerűsítette a Futótűz című filmet, a riportereknek pedig arról beszélt; gyászolja egykori életét.

hirdetés
A hírnév tönkretette Jennifer Lawrence magánéletét

Az éhezők viadala: Futótűz sztárja állítása szerint a rivaldafény annyira befurakodott a mindennapjaiba, hogy elvesztette a szabadságérzetét, és bánja, hogy nem tölthet el pár órát kávézókban és üzletekben anélkül, hogy a rajongói ne találnák meg.

„A magánéletemnek annyi. Kreálnom kellett egy újat, és hozzá kellett szoknom. Nehéz, és időbe telik, de biztos vagyok benne, hogy menni fog. Csak gyászolom a régi életem, hiányzik. Nem akarom elfelejteni, milyen érzés bemenni egy kávézóba úgy, hogy az emberek egy normális embert látnak bennem” – majd hozzáfűzte, egy része még mindig nem tud megbirkózni a hírnévvel, és ez mindennaposan elszomorítja.

A 23 éves színésznő, aki idén Oscar-díjat kapott a Napos oldal-beli alakításáért, úgy érzi, mintha Katniss tulajdonképpen az alteregója lenne.

„Vicces, hogy együtt tettük meg ezt az utat. Az Éhezők viadala első részében sminkelnie kellett magát, előkelő ruhákba bújnia, az emberek pedig olyan dolgokról beszéltek, amit ő nem értett. Pontosan tudom, mit érzett. Átéltem ugyanezt. Ez egy nagyon fura világ, de egy idő után már nem félsz, és tudod kezelni a dolgokat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek