Starity

Véget ér a Vundersőn és Zuperszexi

2013. november 29. 20:08   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak hét adás ment le a népszerű show-ból, de máris úgy döntöttek, hogy még két epizód műsorra tűzése után búcsút intenek egymásnak a stábtagok. Mi történhetett?

hirdetés
Véget ér a Vundersőn és Zuperszexi
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Már csak két részt láthatunk a Sebestyén Balázs és Vadon János által vezetett népszerű Vundersőn és Zuperszexi című műsorból és azután lekerül a képernyőről.

A show nem élt meg túl sok adást, elvégre eddig csak hét epizód került vetítésre, viszont a producer, Rubin József azt nyilatkozta, hogy eleve kilenc részesre tervezték a sok embert megbotránkoztató esti show-t. Az újdonsült tévéprogramot rengetegen inkább negatívan fogadták, mintsem pozitívan és sokan úgy is vélték, hogy túl messzire mentek olykor.

A média reakciója megdöbbentő volt, indulatos gyűlölet jött elő az emberekből, az újságírókból. Pedig valójában nem történt semmi szörnyű, csak egy televíziós műsort csináltunk, nem öltünk embert. A stábban a küzdőszellemet ébresztette fel a sok negatív cikk, elhatároztuk, hogy nem hagyjuk magunkat: dolgozni kezdünk azon, milyen szerkezeti változás kell, hány vendég legyen egyszerre, mennyire legyünk provokatívak. Megvizsgáltuk, hol a határ a tévézőknél, így finomhangolásra volt szükség. Sok mindent csináltunk mi évek óta, de ez a műfaj egészen más volt – árulta el a producer.

Rubin József tett utalásokat arra is, hogy szerinte a show azért kap negatív kritikákat, mert sokan rossz szemmel nézik, hogy egy olyan személy, mint Sebestyén Balázs a műsorvezető.

Lehet, hogy ő túl megfoghatatlan volt, túl sikeres volt, és közben nem ápolt jó kapcsolatot a bulvársajtóval. Nekik nagyon kemény volt az első egy-két adás után kapott szitokáradat, bár nekik ott a rádió, ahol kapnak kritikát rendesen. Amúgy személy szerint úgy látom, hogy néha mindenkinek kijár egy bukta, nem kell mindig tökéletesnek lenni. Szakmailag viszont fontos, hogy néha kipróbálja magát az ember más műfajban is.

Viszont a rajongóknak nem kell tartaniuk attól, hogy soha többé nem szórakozhatnak a két műsorvezető viccein, ugyanis Rubin József elárulta, nem zárkózik el attól, hogy a Vundersőn és Zuperszexi folytatódjon – csak idő kérdése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek