Starity

Adam Lambert szerint Miley Cyrus nagyszerű személyiség

2013. december 01. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert tapasztalatai szerint Miley Cyrus sokkal földhöz ragadtabb, mint a hollywoodi sztárok többsége.

hirdetés
Adam Lambert szerint Miley Cyrus nagyszerű személyiség

Fél Hollywood a botrányos énekesnő, Miley Cyrus ellen fordult – Leona Lewis szerint egyenesen rossz példakép, Liam Hemsworth már elfelejtené, míg Hayley Williams kellemetlenül érzi magát tőle.

Ezzel szemben Harry Styles még mindig szívesen hallgatja Cyrust, s Adam Lambert már másodszorra védi meg az énekesnőt, ezúttal az ET Canada interjújában fejtette ki véleményét: „Én is imádom Miley-t, ő nagyszerű. Nem mondanám, hogy annyira közeli barátok lennénk, de mostanában találkoztam vele pár eseményem és nagyon édes, a földön jár. Találkoztam sok olyan celebbel is, aki közel sem olyan, mint Miley. És jó látni, hogy van olyan is, aki ott van fenn és ennek ellénre nagyon barátságos és emberi” – majd a riporter kérdésére, miszerint az emberek túl szigorúan bánnak vele, ezt felelte: „Igen ez valószínű, de talán ennek ellenére fog tudni bizonyítan. De még csak a dolgok elején tart.”

– Nem akarsz te sem megfelelni mindenkinek?

„Nem. Akkor az már nem művészet. Amikor létrehozol valami művészit, az egyfajta vélemény. Egy szubjektív dolog. Ez a zenében is így van. Nem tetszhetsz mindenkinek. Azt kell csinálnod, azt kell létrehoznod, amit a szíved diktál. És ha ez tetszik valakinek, az nagyszerű ha másnak pedig nem akkor….”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek