Starity

Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker

2013. december 01. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbenve értesült a világ az alig negyvenéves amerikai filmsztár és természetvédő Paul Walker tragikus balesetéről.

hirdetés
Sokkoló tragédia: elhunyt Paul Walker

A sármos színész, aki a Fast and Furious akciófilmekkel szerzett világhírnév ellenére is egyszerű életet folytatott, valamint alapítványával és jótékonysági munkájával a természetvédelmet és a bajba jutott embereket támogatta, a kaliforniai Santa Clarita városában hunyt el november 30-án.

A sokkoló hírt a családja erősítette meg a színész Facebook-oldalán, valamint Walker szóvivője a HollywoodLife.com riporterének.

Tegnap este, miután részt vett egy jótékonysági eseményen, amelyen a Reach Out Worldwide nevű természetvédő alapítványával gyűjtött pénzt a fülöp-szigeteki természeti katasztrófa áldozatainak, Walker beült egy barátja mellé annak vadonatúj Porschéjébe, hogy néhány próbakörrel kipróbálják a járgányt.

A sofőr azonban elveszítette az uralmát az autó fölött, amely egy fának csapódott, a motor felrobbant és lángokba borult. Az orvosi jelentések szerint mindkét férfi azonnal meghalt.

Nyugodjanak békében!



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek